top of page

Aquests vedells han viscut el seu cicle natural de vida sense cap estrès, amb molta pau i molt de camp i bosc per desenvolupar-se.

jpg

Durant la temporada de primavera-estiu, els remats es van movent sempre pasturant l’herba més tendra i verda i és durant la temporada de tardor i hivern que s’alimenten dels farratges que nosaltres sembrem a la tardor i que recollim a la primavera, envelant-los i conservant l’herba verda durant tot l’hivern.

 

Garantim que les nostre vedelles i els nostres camps no tenen cap producte químic ni reben cap medicament. Per tant, la durada òptima del nostre producte envasat és de vint-i-un dies.

com aconseguim 

una vedella ecològica saludable

De la seva bona alimentació, obtenim una vedella ecològica saludable, tendre i amb la beta justa de greix que aporten al plat la presència, gust de paladar i qualitat que garantim.

 

 

A la vegada, cuidant de la salut dels nostres animals, cuidem la dels nostres Clients, ja que l’alimentació humana necessita de la carn de vedella per aportar-nos les proteïnes bàsiques i les vitamines B-12.

 

Hem completat el cicle ecològic; tenim dos grans ramats de vaques dels que traiem el vedells després del ser alletats per les seves mares durant sis mesos. Acte seguit de deslletar-los, els portem a unes grans pastures tancades on passaran en llibertat el seu cicle mig; per últim, els vedells entren a les granges on completen la seva maduresa.

 

.jpg
bottom of page